dilluns, 28 d’abril del 2014

La bossa de l'Eli

Com ha anat el cap de setmana? De ben segur, que algú ha anat al Handmade Festival de Barcelona, està bé? Jo aquest any me l'he perdut però espero que el pròxim any hi pugui anar perquè la veritat, tenia molt bona pinta.

Avui us ensenyo una bossa que em va encarregar una amiga per portar el tupper del dinar a l'escola. Com que normalment n'hi porta dos, em va demanar si la bossa podia ser una mica més gran que la meva. I voilà! Aquest és el resultat. A ella li va agradar molt! Espero que ja l'hagi estrenada! ;)
 



 


Que tingueu un bon inici de setmana i qui faci pont, a gaudir-lo! 

Elsa

dijous, 24 d’abril del 2014

Funda d'ordinador

Bon dia!

Com va la ressaca de Sant Jordi? Moltes roses i llibres? Els meus llibres de moment no han arribat, me'ls porta el senyor Amazon, hihi. 

No penseu que Sant Jordi hauria de ser un dia festiu? Potser així, per la tarda no s'acumularia tanta gent passejant i mirant llibres pels carrers. La Rambla de Girona a partir de les 18h sempre es converteix en un riu a vessar de gent, això sí, sempre t'acabes trobant a gent coneguda, no us passa? Però de fet, si no hi hagués tanta i tanta gent, ja es perdria part de l'essència d'aquest gran dia.

Bé, avui us ensenyo una funda d'ordinador portàtil que em va demanar una bona amiga de Granollers que ara viu a Girona :) Ara l'ordinador està ben protegit i fa molt de goig quan va amunt i avall. La meva amiga va quedar molt satisfeta.




Va que ja som dijous, això ja està! 
Espero que tingueu un molt bon cap de setmana!!! ^^

Elsa

dissabte, 19 d’abril del 2014

Bolso estiuenc


Com us està anant aquesta Setmana Santa tan esperada? Jo l'estic aprofitant per cosir, descansar i fer tot allò que m'agrada, sobretot sense presses :) 

Avui us ensenyo un bolso que m'he fet per la temporada primavera-estiu. Ja tinc ganes que arribi el juny! A veure si us agrada, personalment n'estic molt satisfeta. Jo el trobo molt "playero", serà perquè tinc moltes ganes de platja, això de viure a muntanya... :)









Una abraçada i espero que acabeu de gaudir d'aquests dies de festa.

Elsa

dilluns, 14 d’abril del 2014

Mocador estil donut

Finalment les vacances de Setmana Santa han arribat! Uf! Com s'han fet esperar... Ara a gaudir-les al màxim i a carregar piles per encarar l'últim trimestre, que passarà volant! :)

Avui us ensenyo un mocador que vaig cosir per portar els dies de mig temps. Bé, jo sigui l'estació que sigui sempre en porto ja que em declaro fan incondicional dels mocadors. La tela escollida és de l'Anna Maria Horner comprada al Tela Marinera. Ara ja estic pensant quines teles puc escollir per fer un mocador més estiuenc.





Espero que tingueu una molt bona Setmana Santa. Per cert, el divendres us convido a pujar a Sant Hilari a veure el Via Crucis Vivent, si  mai l'heu vist val molt i molt la pena!

Una abraçada! 

dimarts, 8 d’abril del 2014

Benvingut Grau!

Ahir per la tarda em convertia en "tietaX2" (per en Grau i la Júlia). Se'm gira molta feina costuril, però per sort ara tindré dos models ben guapos, i per arrodonir, nen i nena. 

Per donar la benvinguda al nou petit de la família li vaig cosir un conill i un canviador, per cert es va estrenar en poca estona. El regal va ser molt encertat i va agradar molt.








 
Ara se'ls hi gira feina als nous papes però de segur que ho portaran la mar de bé! 

Una abraçada ben forta!

PD: Moltíssimes gràcies pels vostres comentaris, tots m'arranquen un somriure :)

Elsa

dijous, 3 d’abril del 2014

Coixinet per les agulles

Uf! Qualsevol diria que ja ha arribat la primavera! Quines ganes de sol i de Setmana Santa que tinc. A més, en qualsevol moment podré donar la benvinguda al meu futur nebot, ja friso per veure-li la carona. Així doncs, aquest mes d'abril ve carregat de bons moments. :)

Però de moment els dies de pluja donen tardes molt productives de costura...i això en la seva mesura també m'encanta!

Us deixo amb una coixinet per les agulles de cap. Aquest model l'he tret del llibre Zakka Style. Pinta que m'anirà de perles perquè es posen les agulles en tan sols un costat, així evites punxades quan l'agafes, ideal per mi. No sé vosaltres però jo ja he perdut el recompte de les vegades que he deixat anar un crit per culpa de les agulles. A veure si ara els disminueixo, hehe.







Una abraçada ben forta!

Elsa.