diumenge, 29 de juny del 2014

De vacances!


Sembla ser que les vacances ja han arribat. I aquest any, toca altra vegada agafar la bici per recórrer aquesta vegada, el Loira. Desconnexió, esport, diversió i una experiència que de ben segur, no oblidarem mai. Així doncs, fins la tornada! :) M'enduc la càmera i el ganxet per anar fent cosetes a les estones lliures...

Ei! Però no marxo sense ensenyar-vos la bossa que vaig cosir per la Paula, una molt bona amiga que viu a Escòcia per motius de feina. Per això ens veiem poc, però quan ens retrobem és com si no hagués marxat mai. :) Espero que us agradi tant com a mi.




Fins el dia 12.

Elsa.

diumenge, 22 de juny del 2014

Final de curs

El curs s'ha acabat i les vacances dels alumnes ja han arribat. Que ràpid que passa el temps! 

Avui us ensenyo un detall que volien fer unes mares per la senyoreta dels seus fills perquè tingui un record d'ells i per agraïr-li la seva dedicació i la bona feina que fa com a mestra. El regal és una funda per l'agenda o llibreta, i un estoig per posar tot el material necessari pel dia a dia a l'escola. 



A darrera la funda, hi ha representats els dos nens amb els seus respectius noms. Vaig trobar adient representar-los com dos herois perquè penso que cada infant té un heroi dins seu que tard o d'hora volarà.




Les fotos són fetes amb el mòbil...vaig tenir un petit contratemps amb la càmera reflex, ara ja solucionat.

Que passeu un molt bon Sant Joan!:) 

Elsa.

diumenge, 15 de juny del 2014

Slipper Roses


Els dies s'allarguen i les activitats a l'exterior augmenten, però sempre hi ha alguna estona o altra per cosir. Avui us ensenyo un necesser amb unes teles que a mi m'encanten, la col·lecció Slipper Roses que tenen al TM. Aquesta col·lecció ja l'he utilitzat en més d'una labor, i és que són tan dolces i primaverals. Però aquest necesser no és per mi sinó per una bona amiga metgessa que el lluirà a la feina.

A veure si us agrada...

He estat uns dies sense màquina de fotos, i ara m'hauré de posar les piles en fer fotos a les coses que he cosit. Però poc a poc, tot es farà.
 
Espero que tingueu una molt bona setmana!

Elsa.

dilluns, 9 de juny del 2014

Bolso versió Juk

Bon dia! 

Sembla ser que la calor i el bon temps ja vol quedar-se, i aviat l'esperat estiu arribarà, quines ganes!

Avui us ensenyo un bolso de la versió Juk de Jan et Jul que ja he utilitzat un parell de cops, hi cap de tot! Un bolso ideal pel dia a dia. La tela utilitzada és de l'Echino, comprada a la botiga Nunoya de Barcelona.   






Que passeu una gran setmana.
Una abraçada!

Elsa.

dimarts, 3 de juny del 2014

En Léon


Bon dia!

Avui us presento en Léon, una ovelleta molt dolça i suau. Mai em cansaré de fer aquests doudous pels petits, són uns ninos tant originals i divertits...A més a més, la mar de bonics. Què més es pot demanar?

La foto real d'en Léon, el fons és ben blanc, però no sé què passa a Blogger que me'l canvia a un blanc més trencat. Algú més li passa el mateix i sap el perquè? Estic ben encuriosida.  

Us deixo amb en Léon. A veure si us agrada.


Una abraçada.

Elsa.