diumenge, 3 de novembre del 2013

Funda mòbil


Bon diumenge a tothom!

Aquests dies han estat de descans, he cosit una mica però no massa. La veritat és que  cada dia hi ha hagut una excusa o altra per anar a gaudir de les Fires de Girona. Llàstima que avui ja és l'últim dia i els focs donaran per acabada aquesta Festa Major que tots els gironins estem esperant amb il·lusió any rere any.

Avui us ensenyo la meva funda del mòbil. Estic molt contenta i orgullosa d'haver-la fet perquè sincerament, ha salvat el meu mòbil d'unes quantes caigudes perilloses.



No us penseu que és una funda diferent però un cop acabada la funda, vaig modificar la tapa. A mi em va agradar més. I voilà! Aquest és el resultat!


Espero que acabeu de passar un molt bon diumenge!

Una abraçada


5 comentaris:

  1. És molt xula Elsa, ara tindràs el mòbil ben protegit!

    Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! i tant! a més que de vegades sembla que el mòbil estigui ben viu...o potser sóc jo que no l'aguanto prou bé...hehehe una abraçada!

      Elimina
  2. M'agraden totes dues fundes, la de la tablet i la del mòbil. Les robes són precioses!! ;-)

    ResponElimina
  3. Tens un regalet al meu blog: http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/2013/11/one-lovely-blog-award-premi-one-lovely.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh! Quina il·lusió!!! Així he de dir 7 coses que m'agraden? i otorgar el premi a 12 blogs? Doncs ja sé quina serà la propera entrada! Moltes gràcies Txell! :-D

      Elimina