dijous, 16 de gener del 2014

Mini Swap Nadalenc

A principis de novembre em vaig assabentar, gràcies als vostres Blogs que segueixo, sobre una iniciativa molt bonica entre persones d'arreu d'Espanya ideat per la Gemma de Wasel Wasel. Consistia en una mena d'amic invisible internauta on el regal/detall havia de ser un amigurumi fet a mà i d'estil nadalenc. 

Sincerament, a mi els ganxets encara se'm resisteixen bastant però vaig escollir un amigurumi senzill de fer, el nostre estimat tió. Vaig pensar que la Silvia de Bizcaia, una noia amb molta creativitat i una crac amb el ganxet, podria conèixer la tradició del tió de Catalunya. També, li vaig regalar unes xocolatines de mosques de Girona, que van acompanyar al tió durant el llarg viatge de Catalunya al País Basc.



Llavors va ser el meu torn de rebre el paquet...

Mireu quina preciositat de mussols em va fer l'Elisa des d'Andalusia. Són brutals i cada un estava súper ben acabat amb molts detalls. Un és el rei que porta el tortell sota l'ala, el mussol taronja celebra el cap d'any i l'altra amb el gorro de Nadal. A més a més, anaven acompanyats d'unes galetes de xocolata de Sevilla, boníssimes. Gracias Elisa! 


M'ha encantat realitzar aquest intercanvi d'amigurumis. Rebre un regal sorpresa de no saps on i tampoc de qui prové, és una experiència diferent i molt maca. Us animo a apuntar-vos de cares al pròxim Nadal. De segur, que us ho passeu molt bé al llarg de tot el procés. 

Una abraçada!

2 comentaris:

  1. Aquest tió t´ha quedat molt bé! Els mussols xulíssims! A veure s´hi l´any vinent ens apuntem.
    Ah, i benvinguda de nou Llepafils!
    Les Patchmanetes

    ResponElimina
  2. Ès txulíssim aquest miñi tió!!! M'encanta!!! Q em passaries el patró si us plau?! Merci guapíssima! Un ptonas

    ResponElimina