dimecres, 16 de juliol del 2014

La primera motxilla

Ja he tornat de la ruta en bici, i un cop aquí és temps de cosir...El juliol és el mes amb més aniversaris a la meva família, i això suposa cosir molts regals :) 

Bé, comencem amb el de la meva neboda, la Júlia, que ahir va celebrar el seu primer any de vida. Uf, com passa el temps! 

Però el diumenge vam fer la festa d'aniversari i juntament amb la meva germana vam decorar el pati amb les banderoles d'en Mic que em va enviar La Rita Craft, gràcies! La petitona només feia que mirar-les, assenyalar-les, i dir "Miii" En Mic és el seu nino preferit i company de la ruta en bici, no el deixa mai... De fet, està en camí cap a la rentadora :)

Avui us ensenyo el regal que li vaig fer, una motxilla per anar a la llar d'infants, que començarà el setembre. Les tires van amb regulador, així que en principi tindrà llarga vida o no...;)



Poder fer una foto a la Júlia és una tasca complicada tenint en compte que ara no para mai quieta. Finalment, la vam mig aconseguir, hehe.



Espero que tingueu una molt bona setmana!

Una abraçada.

Elsa.



8 comentaris:

  1. Elsa! ha quedat preciosa la motxilla! I la Júlia està per menjar-se.-la! espero que hagi anat molt bé la ruta! una abraçada gran! M

    ResponElimina
  2. Quina monada de motxila!!!!!! I la Júlia esta guapísima amb la seva motxila. Tens de fer un post amb les fotos de les vacances!!!!!! Molts petons.:)

    ResponElimina
  3. Ooohhhh quina monada de nebodeta i quina motxilla més requetebonica !!

    ResponElimina
  4. Oooohhh, m'encanta la motxilla!!!! És super maca !!! I amb aquesta tela és una cuada! I la Julia... que preciosa per favor.....
    Petons!!!

    ResponElimina
  5. Molt xula Elsa !!! La teva neboda és una monada.
    Fins aviat !!!

    ResponElimina
  6. Ohhhhh quina traça que tens!!! La motxilla espectacular i la teva neboda una cuqueta!!!!

    ResponElimina
  7. La motxilla preciosa però la Júlia encara més. Farà molt bon servei aquest motxilla! ;)

    ResponElimina
  8. Quina preciositat de motxilla!! La Júlia és una monada i amb ella anirà guapíssima!

    ResponElimina