dimecres, 14 d’agost del 2013

Vacances, sinònim a tenir temps i a estrena de nou Blog!


Sempre hi ha una primera vegada...i aquesta és la meva estrenant Blog nou, concretament un blog de creacions amb fil i agulla. M'embranco amb aquest nou projecte ja que algunes persones del meu entorn m'han animat a fer-ho. I aquí estic, mostrant com de mica en mica vaig aprenent una nova afició que vaig començar fa tot just sis mesos enrere. Des de llavors, no he deixat ni un sol dia la màquina de cosir per crear totes les idees que em van sorgint. De fet, ja m'he fet meu un petit racó de casa perquè sigui el meu taller. Per cert, em presento, em dic Elsa, sóc mestra, amant del teatre i de la muntanya, gironina, però resident a Sant Hilari Sacalm.
Una de les primeres labors que vaig fer va ser un devantal per portar totes les eines de patch. La tela és comprada al Tela Marinera on cada divendres a la tarda jo i dues vinyeres d'Arbúcies, la Mariona i l'Eva, hi anem tot compartint el cotxe. I si anar a Patchwork ja és divertit, ben acompanyada encara és millor!


Però encara no està tot, ja que després em faltava una bossa per portar les teles, uf! això de les teles...n'hi ha tantes, i de tant maques! Sempre es fa difícil escollir, oi? Així que vaig cosir aquesta bossa d'un Kit que vaig comprar a l'InterQuilt Girona de Teixits Bascompte ja que així la podria fer tota sola. I aquest va ser el resultat. Crec que va quedar força bé pensant que era la primera bossa que feia i sense ajuda! 



A la propera més, i en mica en mica, espero que les labors vagin millorant ja que cosint i descosint és com se n'aprèn. Salut!

4 comentaris:

  1. Elsa,

    Felicitats pel nou blog, ja tens dues seguidores!

    Lídia i Montse

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!!! Jo també us segueixo! Ni porto un dia i ja estic pensant en la següent actualització! :-) té la pinta que això enganxa...

    ResponElimina
  3. Molta sort, Elsa! espero que continuïs gaudint de la teva nova afició! em fa feliç veure com cada dia hi ha més gent que " s'enganxa "!!!!! jajajajaja!!! i gràcies per la teva visita, t'espero sempre que vulguis al meu món de llana!
    Muuuuuuuuuuuuak!!!!!!!!!!
    P.D. : per cert, fa tot just una setmana que vam parar a dinar a Sant Hilari Sacalm! no hi havia estat mai i em va semblar preciós!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cristina! Jo ja fa temps que et vaig seguint, genial tot el que fas! M'encantaria dominar els ganxets i les agulles de mitja, però em costa una mica més...espero agafar pràctica i poder fer alguna cosa decent per ensenyar-la al Blog, hehhe. Sincerament, veient els vostres blogs tan preciosos, venen ganes de fer de tot! :-)
      L'últim cap de setmana d'agost és Festa Major a Sant Hilari, farà una mica de fred però val la pena venir, així que ja saps!!! Una abraçada!

      Elimina